Custom Fields
Re-Envisioned
Support General 404 Error on Edit Post Screen when Meta Box Assigned to CPT

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anh Tran 1 week, 2 days ago.

  • Creator
    Topic
  • #12507
    Resolved
    Pete Wlodkowski
    Participant

    When I assign the meta boxes to my Custom Post Type, I get a 404 everytime I try to edit one of my custom posts…

    No webpage was found for the web address. HTTP Error 404.

    When I un-assign the meta box from the post type, it works again…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #12508

    Pete Wlodkowski
    Participant

    I narrowed it down to the Meta Box Builder, using the AIO settings….

    So, whenever the builder is active, and fields in it are assigned to my CPT, I get a 404 whenever I try to edit one of my custom posts…

    Please advise. Thank you.

    #12509

    Pete Wlodkowski
    Participant

    I’ve got a group, and under it, a post select for another CPT.

    #12510

    Pete Wlodkowski
    Participant

    IS Meta Box compatible with Toolset fields?

    #12511

    Pete Wlodkowski
    Participant

    I solved it. I deactivated Toolset Types, activated Meta Box Custom Post Types (free), created CPTs with the same singular and plural naming conventions, and they showed up again. Plus it kept all my custom posts!

    #12518

    Anh Tran
    Keymaster

    Hi Pete,

    Glad that you have resolved it. Please let us know if you need anything else.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.