Custom Fields
Re-Envisioned
Support MB Blocks Code generated broken?

  • Creator
    Topic
  • #20660
    Resolved badabingbreda
    Participant

    I don’t know what happened after the update (AIO 1.11.14) but code-generated blocks seems to be down in the backend. I receive an error on all blocks (“this block encountered an error and can not be previewed”). they work on frontend, but not in the Gutenberg Editor.

    I installed brand new WP, MB, MB AIO and only the code example to theme’s functions.php to test:

    https://pastebin.com/xmxue9we

    Of course I created the dummy.php file (listed as the render_template) in the theme folder. It’s pure html to prevent any errors but still nothing;

    Blocks generated by builder seem to work.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 11 total)
  • Author
    Replies
  • #20661
    mattjiggins
    Participant

    Same issue here. Not all blocks. One very simple block.

    Errors in the console are:

    12:59:12.594 load-scripts.php?c=0&load[chunk_0]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=5.4.2:8 JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    12:59:14.433 react-dom.min.js?ver=16.9.0:103 TypeError: Cannot read property 'props' of undefined
        at A (blocks.min.js?ver=1.2.1:1)
        at je (react-dom.min.js?ver=16.9.0:78)
        at ph (react-dom.min.js?ver=16.9.0:215)
        at lh (react-dom.min.js?ver=16.9.0:126)
        at O (react-dom.min.js?ver=16.9.0:121)
        at ze (react-dom.min.js?ver=16.9.0:118)
        at react-dom.min.js?ver=16.9.0:53
        at unstable_runWithPriority (react.min.js?ver=16.9.0:26)
        at Ma (react-dom.min.js?ver=16.9.0:52)
        at mg (react-dom.min.js?ver=16.9.0:52)
    ve @ react-dom.min.js?ver=16.9.0:103
    12:59:14.952 post.php?post=25&action=edit:1 [DOM] Found 2 elements with non-unique id #_wpnonce: (More info: https://goo.gl/9p2vKq) <input type=​"hidden" id=​"_wpnonce" name=​"_wpnonce" value=​"8b2ef4deca">​ <input type=​"hidden" id=​"_wpnonce" name=​"_wpnonce" value=​"5a91d4d987">​
    12:59:20.601 DevTools failed to load SourceMap: Could not load content for chrome-extension://hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd/sourcemaps/onloadwff.js.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_UNKNOWN_URL_SCHEME
    
    #20665
    Joe Anderson
    Participant

    Same here. Block options are no longer being generated and the preview is just a white box.

    #20666
    Long Nguyen
    Moderator

    Got it, please remove the setting 'context' => 'side' to make it works. I’m going to discuss with the developer team to create an update to cover this case.

    Thanks for your patience.

    #20668
    Steven Hardin
    Participant

    Same issue here.

    #20669
    Joe Anderson
    Participant

    Thanks for the tip, Long!

    #20671
    badabingbreda
    Participant

    That does seem to work for now, thanks.

    #20691
    mattjiggins
    Participant

    Thanks! Removing 'context' => 'side' works 🙂

    #20695
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi guys,

    Please update the plugin MB Blocks to v1.2.3 or MB AIO to v1.11.15 to fix this issue. Thank you.

    #20698
    badabingbreda
    Participant

    Thanks for the quick update, that worked!

    #20712
    Joe Anderson
    Participant

    Awesome work, thanks!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.