Custom Fields
Re-Envisioned
Support Meta Box Columns Columns on groups not working with 'sort_clone' => true

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anh Tran 3 years, 7 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #1525

    kevinbrands
    Participant

    Hello,

    As stated in the title: when activating the ‘sort_clone’ functionality on a meta-box group (which I really need), the columns don’t seem to work. The fields remain below each other, but I want to show them next to each other.
    The title/label does go above the meta-box group itself. But the fields that I’ve added columns to, don’t seem to respond.
    I’ve tried adding a columns value to the group itself, that seems to do something. But it’s not working as I would hope.

    Can you find out what’s wrong? Thanks in advance!
    -Kevin

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #1526

    Anh Tran
    Keymaster

    Can you please show me a screenshot? It would help very much.

    FYI, I’m working on improving style for clones, including group clones. It would fix some problems (maybe including yours).

    #1537

    kevinbrands
    Participant

    Hello,

    For now I’m not going to use the columns. So it’s not a problem for me anymore.

    I can’t provide a screenshot. But I can clarify in text:
    – When using a group, I’m trying to make 2 columns. But this doesn’t work when I use 6 columns for the left and 6 columns for the right. Instead, I used 4 and 4 columns, that seems to work.

    But like I said: I’m not using columns at this moment. So there’s no problem for me anymore.

    Greetings,
    -Kevin

    #1544

    Anh Tran
    Keymaster

    OK, please let me know any problem if you have troubles using columns with groups in the future.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Columns on groups not working with 'sort_clone' => true’ is closed to new replies.