Custom Fields
Re-Envisioned
Support MB Custom Post Type Enabling "Thumbnail" doesn't seem to work.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anh Tran 1 week, 3 days ago.

  • Creator
    Topic
  • #16795

    Alex Mansfield
    Participant

    I’m using the Meta Box AIO plugin, and I’m creating a custom post type. I’m also using the Classic Editor plugin. However, when I create a new custom post type using the MB Custom Post Type, it won’t show the featured image input on the post edit page for that post type. I read this forum post that seemed to be the same problem: https://metabox.io/support/topic/show-wordpress-featured-image/

    In that post, the user was instructed to enable “Featured Image” from the “Supports” section. However, “Featured Image” isn’t an option. “Thumbnails” is an option, but making sure that it is checked doesn’t enable the featured image upload area either. Any ideas?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Replies
  • #16799

    Alex Mansfield
    Participant

    Is checking the “Thumbnail” checkbox supposed to automatically enable Featured Image support, or does it still need to be added via add_theme_support() as well?

    #16801

    Anh Tran
    Keymaster

    Hi Alex,

    I’ve just checked and see the “Thumbnail” option works well. Here is my video: https://www.loom.com/share/aba2cba857bd4b62bf88f62dc44dada2. I tested it with the block editor and classic editor.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.