Custom Fields
Re-Envisioned
Support Meta Box Group Group items not showing up

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anh Tran 1 month, 1 week ago.

  • Creator
    Topic
  • #11246

    I am dealing with some legacy code from 2015. to start off I updated all of the meta box plugins, after the update the group items are not showing up. Below is a sample of the code, I took some of the unnecessary code out of the array and tried to focus on the problem area. I can post the full code if needed.

    $box_list = array(
      'list_item_group' => array(
          'name' => __( 'List Item group', 'meta-box' ),
          'id'   => "item_group",
          'type' => 'group',
          'clone' => true,
          'sort_clone' => true,
          'columns'=>12,
          'class'=>'',
          'fields' => array(
              array(
                  'name' => __( 'Item Image Upload/Select', 'meta-box' ),
                  'id'   => 'img',
                  'desc' => __('img', 'meta-box'),
                  'class'=>'',
                  'columns'=>12,
                  'type' => 'file_input',
                  'placeholder' => __('Item image', 'meta-box'),
              ),
              array(
                  'name' => __('This item\'s title text(no HTML needed).', 'meta-box'),
                  'id' => 'title',
                  'desc' => __('title', 'meta-box'),
                  'class'=>'',
                  'columns'=>12,
                  'type' => 'text',
                  'placeholder' => __('Title', 'meta-box'),
              ),
              array(
                  'name' => __('This item\'s paragraph text.(no HTML needed)', 'meta-box'),
                  'id' => 'text',
                  'desc' =>'text',
                  'class'=>'',
                  'columns'=>12,
                  'type' => 'textarea',
                  'cols' => 20,
                  'rows' => 4,
                  'placeholder' => __('Paragraph text', 'meta-box'),
          ),
      ),
    ),
    );
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #11255

    Anh Tran
    Keymaster

    I don’t see anything wrong with your code. Are the fields not showing up in the backend?

    #11258

    That is correct, after I updated from 1.0.1 to 1.2.16. The code is still showing on the front end, but I have no way to edit it on the backend.

    #11266

    Anh Tran
    Keymaster

    Can you send me an temporary admin account to check the bug? Please send via contact form.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.