Custom Fields
Re-Envisioned
Support MB Views MB Views error

  • Creator
    Topic
  • #29934
    Resolved PAUL TUNNICLIFFE
    Participant

    Hi I'm createing a plugin that makes custom post types using metabox. I'm then trying to link the front end using elementor. currently when I have MB views (specifically) or Metabox AIO open, when entering a specific custom post type elementor can't recreate the preview of that single post template. CLicking the debug info I recieve.

    Fatal error: Uncaught MetaBox\Dependencies\Twig\Error\SyntaxError: Unexpected end of template in "vehicle-singular" at line 15. in /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/TokenStream.php:50 Stack trace: #0 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/TokenParser/ForTokenParser.php(43): MetaBox\Dependencies\Twig\TokenStream->next() #1 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/Parser.php(171): MetaBox\Dependencies\Twig\TokenParser\ForTokenParser->parse(Object(MetaBox\Dependencies\Twig\Token)) #2 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/Parser.php(84): MetaBox\Dependencies\Twig\Parser->subparse(NULL, false) #3 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/Environment.php(479): MetaBox\Dependencies\Twig\Parser->parse(Object(MetaBox\Dependencies\Twig\TokenStream)) #4 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/depe in /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/TokenStream.php on line 50
    Uncaught MetaBox\Dependencies\Twig\Error\SyntaxError: Unexpected end of template in "vehicle-singular" at line 15. in /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/TokenStream.php:50
    Stack trace:
    #0 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/TokenParser/ForTokenParser.php(43): MetaBox\Dependencies\Twig\TokenStream->next()
    #1 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/Parser.php(171): MetaBox\Dependencies\Twig\TokenParser\ForTokenParser->parse(Object(MetaBox\Dependencies\Twig\Token))
    #2 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/Parser.php(84): MetaBox\Dependencies\Twig\Parser->subparse(NULL, false)
    #3 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/dependencies/Twig/Environment.php(479): MetaBox\Dependencies\Twig\Parser->parse(Object(MetaBox\Dependencies\Twig\TokenStream))
    #4 /opt/lampp/htdocs/wordpress/staging/wp-content/plugins/mb-views/depe

    I had this when I loaded a custom made single-vehicle.php and archive-vehicle.php
    This even occurred when I duplicatd the single.php and archive.php from the hello theme folder.

    Can you advise what this error is please?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Author
    Replies
  • #29960
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Paul,

    If you assign a View to a specific post type location, Elementor might not preview to edit this post because the View template will override the post template of the theme. If you want to use Elementor to edit that post type, please set the View location to Shortcode then add the shortcode to Elementor builder.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.