Custom Fields
Re-Envisioned
Support General Metabox Plugin issue

  • Creator
    Topic
  • #13815
    Resolved bkninja
    Participant

    Hi Metabox Team,

    I’ve just seen an issue since you updated the latest version.

    You can make a test by install the plugin “Classic Editor” to WordPress 5x, then create a new post. Open your browser console, you should see the problem

    Uncaught TypeError: value.split is not a function —— Slider.js line 19

    I hope you could fix it soon, most of my products are using your plugin

    Thank you

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 11 total)
  • Author
    Replies
  • #13827
    bkninja
    Participant

    Hello,

    Is anybody there?

    #13829
    Anh Tran
    Keymaster

    Hi, thanks for your feedback. I’m checking it now.

    #13830
    bkninja
    Participant

    Thank you, hope to see your response soon

    #13831
    bkninja
    Participant

    Maybe the ‘type’ => ‘slider’ is causing the problem, I think.

    #13835
    Anh Tran
    Keymaster

    I’ve just tested again on Firefox and Chrome and couldn’t replicate the bug. Would you mind giving me the code for the slider field?

    #13836
    bkninja
    Participant

    Thank you for your reply.

    Can you please give me your email? I can send you the theme for debugging

    Thanks

    #13837
    bkninja
    Participant

    This is the slider code that I’ve tried

    
    array(
                    'name' => esc_html__( 'Review Score', 'gwen' ),
                    'id' => 'bk_review_score',
                    'class' => 'gwen-',
                    'type' => 'slider',
                    'visible' => array( 'bk_review_checkbox', '=', 1),
                    'js_options' => array(
                        'min'   => 0,
                        'max'   => 10.05,
                        'step'  => .1,
                    ),
                ),
    

    Thanks

    #13838
    bkninja
    Participant

    Please note that the issue just happens when you create a new post. If you save it. The issue is disappeared.

    Thanks

    #13841
    Anh Tran
    Keymaster

    I got it. I’ve fixed it here. Can you take a look?

    #13858
    bkninja
    Participant

    Thank you, I’ll test again and will let you know the result soon

    Will you update to fix the version on WordPress repository?

    Thanks

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.