Custom Fields
Re-Envisioned
Support Meta Box AIO Oxygen/WYSIWYG, Images, Video fields output to Array not an image or video

  • Creator
    Topic
  • #27670
    Resolved Anthony Pascucci
    Participant

    How can I have the WYSIWYG field output images?

    On the backend,
    --created CPT "Hobbies"
    --Created CF "Hobby Images" used the CF WYSIWYG
    --Also created CF "Hobby Pictures" CF Images and "Hobby Video" CF URL
    --I've made the above fields cloneable
    --I'm trying to add the above fields to a lightbox (Oxyextras) and they are not working--
    --All of the above CF (WYSIWYG, Image, Url etc) output on the frontend as "array" not the image & video.

    --I've tried to check settings, but I don't see any that would help fix this and I don't know how to code so well.

    Thank you.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Replies
  • #27684
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Anthony,

    It outputs an array that means we need to create a loop to iterate through array elements, just like the field group. Refer to these topics
    https://metabox.io/support/topic/oxygen-builder-output-a-repeater-field/
    https://wordpress.org/support/topic/file-advanced-returns-the-emptiness/

    #27703
    Anthony Pascucci
    Participant

    Hi,
    Thank you for your prompt response.

    I don't know what any of that code stuff means, but I was able to follow the screencast that you did.

    Unfortunately, it didn't work, I don't see anything at all...it is completely blank. I created a view and followed all of the steps, but it isn't working.

    #27720
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Anthony,

    Can you please share the code that creates the custom fields (Getting PHP code) and the code in your View?

    I can help you to check it.

    #28242
    Anthony Pascucci
    Participant

    Hi,
    I'm just getting back to doing this now...

    The images seem to output now, so no problems there.

    BUT, I still can't get video links to render on the front end.

    I did try using oEmbed and w/shortcode [rwmb_meta id="video_oembed"] and that seemed to work BUT I'm wondering if it's possible to get rid of the URL link above the video

    Ideally, I would like to use WYSIWYG to add video links but I still can't get that to render on the frontend.

    Thanks!

    #28243
    Anthony Pascucci
    Participant

    I forgot to mention in my last msg that I'm using Oxygen builder

    #28247
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Anthony,

    Please update the new version of Meta Box 5.4 then you can embed a video in the WYSIWYG field and use the shortcode to show it.

    #28248
    Anthony Pascucci
    Participant

    Hi,
    Thanks for your prompt response. However, my Meta Box plugins are all up to date--

    I'm using this shortcode [rwmb_meta id="video_oembed"] instead of "video_oembed" I'm using the field name of the field for the wysiwyg (ie. hobby_videos) and it doesn't render.

    #28261
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Anthony,

    The shortcode does not work with the cloneable field. You can create your own shortcode to show the cloneable field value, follow this documentation https://docs.metabox.io/extensions/meta-box-group/#outputing-group-with-page-builders.

    For simple field, the embedded video render as well https://share.getcloudapp.com/rRuG2xXY

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.