• Creator
    Topic
  • #3892
    xuban
    Participant

    Hi.
    Using mb-custom-taxonomy and custom-PosType I have been some data “corrupt”. Even if you delete the taxonomy and recreate, whenever I try to see it from the frontend appears “page could not be found”.
    I need to clean the data that leaves your database plugins to start again. Reinstall does not work.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #3934
    Anh Tran
    Keymaster

    Hi,

    Can you give me some more details on this? How is the data corrupted?

    #3960
    xuban
    Participant

    It’s very simple. In a new installation you create a posttype with the builder. If after you edit them again and change the slug, automatically all the frontend querys stop working and get error 404. It does not matter if you delete and create again, this falls somewhat corrupt and not deleted. It does not matter if you reinstall the plugin does not work.

    In the end, I reinstalled wordpress and started from there. That if, I lost a few hours and a few days.

    You sell some plugins for developers and you have a support that takes six days to reply. I do not know what you think about your target audience, but if your support is this, certainly gives it.

    #3965
    Anh Tran
    Keymaster

    Sorry for the delay support :(. I’m trying my best to support all the tickets. It sometimes takes time to fix the reported bugs.

    Regarding the problem with the frontend query, it’s the permalink issue as the slug is changed. To fix it, simply go to Settings > Permalink and resave (you don’t need to change anything).

    Please let me know if it works.
    Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.