Custom Fields
Re-Envisioned
Support General Saving Post Image Advanced Items are not saved

  • Creator
    Topic
  • #30951
    jmcbade
    Participant

    I have Image Advanced field and when I add the images and then save, they disappear from the post.

    Question: Also, if I get this working and then have "Force Delete" checked, and I delete the post, are the items from the media manager deleted (I want them to be).

    Thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #30952
    jmcbade
    Participant

    A little more info: I actually have two of these fields. One I am limiting to one image and it saves. The second I am attempting multi and they are not.

    #30953
    jmcbade
    Participant

    Ok very strange. I deleted the Image Advanced field(s) and then put them back, now they save as expected.

    If I have Force Delete checked, should the images in the Media Manager be deleted if the trash is dumped? They are not being so.

    #30959
    jmcbade
    Participant

    I guess I have my answer to:

    If I have Force Delete checked, should the images in the Media Manager be deleted if the trash is dumped? They are not being so.

    If I delete an image inside the post, they are removed from the Media Library but simply deleting the post itself does not remove the images.

    Any way to achieve what I want ie: removing the post removes the images as well?

    #30968
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi,

    Meta Box does not support deleting a field value after you delete a post. It is not how WordPress post works. You can refer to this topic to delete a field value with coding.
    https://metabox.io/support/topic/delete-all-media-images-linked-to-post-type-using-front-end-form-2/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.