Custom Fields
Re-Envisioned
Support MB Frontend Submission Taxonomy field breaks frontend form

  • Creator
    Topic
  • #15258
    Resolved Ryan Lauritsen
    Participant

    We have a frontend form with a taxonomy field. The taxonomy field is breaking the form and stops anything after that from loading. Not the rest of the form or anything else on the page.

    Changing the type to taxonomy_advanced did NOT fix it.

    Changing the field_type from select_advanced to select did NOT fix it.

    Removing the field from the fields array DID fix it.

    The field works fine in WP admin.

    This issue is relatively recent, perhaps with the latest version.

    We’re using Metabox AIO.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #15265
    Anh Tran
    Keymaster

    This is fixed in the version 4.18.4 of Meta Box. Please update.

    #15293
    Ryan Lauritsen
    Participant

    Thanks!

    #19201
    Content Pilot
    Participant

    I know I am late to the game on this thread but I am just now seeing this issue on a site I built last year. I am updating my plugins and noticed that my taxonomy and taxonomy_advanced fields are not populating with any terms.

    Was this what was happening to you?

    I am running MB 5.2.4 and MB Frontend 2.2.0

    #19202
    Ryan Lauritsen
    Participant

    It sounds like your issue is different.

    The issue described in this thread was breaking the form/page completely, preventing anything after the field from loading. That was fixed quite a while ago in Meta Box version 4.18.4.

    I would suggest starting a new thread so support can help with your issue.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.