Custom Fields
Re-Envisioned
Support MB Term Meta Term Meta breaking other custom fields

This topic contains 13 replies, has 4 voices, and was last updated by  lf2s 1 year, 1 month ago.

  • Creator
    Topic
  • #10603

    Max@powdersky.com
    Participant

    Hi,

    I have got term meta working but it seems to be breaking other custom post type fields i.e they show font end but are not showing when editing a page, heres the code:

    https://ghostbin.com/paste/ajxsq

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 13 total)
  • Author
    Replies
  • #10607

    Anh Tran
    Keymaster

    Hi,

    I’ve just tested your code and the meta box shows for terms and posts (another meta box). Perhaps I missed something. Can you give more details?

    #10629

    Max@powdersky.com
    Participant

    Sorry,

    So the fields show but the custom fields are not saving/showing within the edit screen for the custom fields post type. the taxonomy custom fields are working fine.

    Thanks

    #10662

    Anh Tran
    Keymaster

    Hi Max,

    The fields are saving for me. I made a video http://recordit.co/yx07wbFsYe

    #10667

    Max@powdersky.com
    Participant

    Hi Anh,

    Thanks for this, very strange I have done a similar video so you can see the issue in real time. Obviously term meta works fine…

    http://recordit.co/PbL69ihMhe

    PS sorry about my slow localhost!

    Thanks

    #10678

    Anh Tran
    Keymaster

    Looks like the Property Details meta box vanishes after clicking the Update button. Can you send me the full code of all meta boxes for properties and terms (via Contact page)? I’ll try to debug it.

    #10691

    Max@powdersky.com
    Participant

    Hi Anh,

    It’s because they need to select property level for the property details to show but it isn’t saving. Let me send across now.

    Thanks,
    Max

    #10760

    lukeragno
    Participant

    Hi,

    I am also having the exact same problem, where all the other meta fields fail to have their values display in the admin when the Term Meta extension is installed. As soon as it is uninstalled, the issue is resolved.

    I am using Meta Box Version 4.15.1 and MB Term Meta Version 1.2.2 on WordPress 4.9.7. This is the first time I have used the Term extension, but I have been using Meta Box for the last 2 years without any issues.

    Here is my meta box code:

    https://ghostbin.com/paste/pr33f

    #10782

    Anh Tran
    Keymaster

    Hi lukeragno,

    I’ve tested your code and couldn’t detect the problem. It works fine to me. I recorded the video here: http://recordit.co/MrzQxy3BD0

    PS: After debug Max’s code, I found a problem is the custom post type was registered too early, before all the “init” hook, where Meta Box starts. So, that’s might be the problem. I recommend checking the code again, make sure it looks like

    add_action( 'init', 'my_register_post_type' );

    #10802

    lf2s
    Participant

    Hello,

    I have the exact same problem… I did not see that post before create a new subject.

    #10939

    Max@powdersky.com
    Participant

    Hi Anh,

    Unfortunately your solution didn’t work I did email you but need to launch client website Monday so hoping to get it sorted before then.

    Thanks

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 13 total)

The topic ‘Term Meta breaking other custom fields’ is closed to new replies.