Custom Fields
Re-Envisioned
Support General WYSIWYG Field not working with Media Modal

  • Creator
    Topic
  • #27006
    John Vu
    Participant

    I registered WYSIWYG Field for Media (attachment) post type. Attachment Edit Page work fine but Media Modal not working.

    Please fix this bug soon.

    Best Regrads,

    Note: Code generate from Meta Box Builder:

    add_filter( 'rwmb_meta_boxes', 'wysiwyg-field-for-my-media-modal' );
    
    function wysiwyg-field-for-my-media-modal( $meta_boxes ) {
        $prefix = '';
    
        $meta_boxes[] = [
            'title'       => __( 'Mb Media Modal', 'my-dev-blog' ),
            'id'          => 'mb-media-modal',
            'post_types'  => ['attachment'],
            'media_modal' => true,
            'fields'      => [
                [
                    'name' => __( 'Wysiwyg', 'my-dev-blog' ),
                    'id'   => $prefix . 'wysiwyg_18sxbnq6x6',
                    'type' => 'wysiwyg',
                ],
            ],
        ];
    
        return $meta_boxes;
    }
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Replies
  • #27016
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi,

    Thank you for your feedback.

    I've informed the development team to add it to the to-do list for the future development of the plugin.

    #28274
    John Vu
    Participant

    Hi @longnguyen,

    I have checked this and ACF plugin is working fine for WYSIWYG Field on Media Modal. But I love to using Meta Box, hope you check and fix this bug soon.

    Best Regrads,

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.