black friday sale

Custom Fields
Re-Envisioned
Support MB Custom Post Type MB Custom Post Types CPT missing and error logs

  • Creator
    Topic
  • #22699
    Resolved Max Elman
    Participant

    Hi,

    Today I found out that one of my CPTs was broken, nothing was being displayed. I had to create a new CPT with another name and move the posts there. The CPT slug was “videos”, I don’t know if that matters.

    The CPT is working now, but the plugin MB Custom Post Types & Custom Taxonomies is not. And the CPT icon isn’t showing up either. If I try to edit one of my CPTs and go to the Supports tab, everything disappears: https://rzfg.co/LRkE14

    While troubleshooting on staging, I found out that as soon as I activate MB Custom Post Types & Custom Taxonomies, I get this error:

    2020/11/03 23:48:16 [error] 3620#3620: *379 FastCGI sent in stderr: “PHP message: PHP Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/proterra_543/public/wp-includes/media.php on line 3446” while reading response header from upstream, client: 45.70.235.84, server: staging-proterra.temp513.kinsta.cloud, request: “GET /wp-admin/plugins.php?activate=true&plugin_status=all&paged=1&s= HTTP/1.0”, upstream: “fastcgi://unix:/var/run/php7.3-fpm-proterra.sock:”, host: “staging-proterra.temp513.kinsta.cloud”, referrer: “https://staging-proterra.temp513.kinsta.cloud/wp-admin/plugins.php”

    I also get very similar errors whenever I do anything else on the site, like updating any post or activating/deactivating other plugins. But that only happens when the MB Custom Post Types & Custom Taxonomies is active.

    Any idea why that is happening?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 12 total)
  • Author
    Replies
  • #22712
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Max,

    Please update the new version of MB Custom Post Types & Custom Taxonomies v2.0.5 then check the issue again.

    Let me know how it goes.

    #22725
    Max Elman
    Participant

    Hi Long,

    Unfortunately, updating the plugin did not solve any of my issues.

    #22726
    Max Elman
    Participant

    Actually, the icons are working now, I just had to reselect the icon I wanted and it showed up. Also just noticed that now there is no default icon selected anymore.

    However, one of my CPTs is still blank. At least the title should be showing up.

    https://staging-proterra.temp513.kinsta.cloud/video/powering-transit-innovation-proterra-sets-world-record-as-catalyst-e2-max-drives-1101-2-miles-on-a-single-charge/

    #22729
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Max,

    Could you please delete the CPT and create again with the same name and slug? Let me know how it goes.

    #22735
    Max Elman
    Participant

    Hi Long,

    Deleting and creating the CPT again didn’t solve anything either.

    #22738
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Max,

    Please share the admin site and FTP account of the staging site Proterra again via the contact form https://metabox.io/contact/ and share some screenshots of the issue. I will check it out.

    #22751
    Max Elman
    Participant

    Sent

    #22752
    Max Elman
    Participant

    Actually no. I can’t get your contact form to submit. Lots of console errors involving freshworks / freshdesk.com and this:

    Access has been blocked by CORS policy: Response to preflight request doesn’t pass access control check: No ‘Access-Control-Allow-Origin’ header is present on the requested resource.

    Maybe time to update your embed code.

    #22761
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi Max,

    The form has been fixed, please send the information.

    #22768
    Max Elman
    Participant

    Info uploaded.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.