Custom Fields
Re-Envisioned
Support Meta Box Builder Meta Boxes Not Showing up

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anh Tran 11 months, 2 weeks ago.

  • Creator
    Topic
  • #8707
    Resolved
    tsttech
    Participant

    Dear Support,

    Just noticed that my meta boxes are not showing up, since the last update. They where built in MB Builder.

    MetaBox Version 4.14.0
    MetaBox Builder Version 2.4.1
    Metabox Updater Version 1.2.0

    Are the only plugins enabled at the moment. When I go to the Meta Boxes menu is shows All(3) | Trash(1), but i can not select anything as they are not showing up as it shows the following (No Meta Boxes found.)

    When I create a new Box it will allow me to create it and save it but then I can not get back to it. As it will say (No Meta Boxes found)

    If you want to the login details to follow up please ask.

    Thank you
    Dave

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Replies
  • #8719

    Anh Tran
    Keymaster

    Hmm, that’s quite strange. If it shows All (3), then that means the meta boxes are there. Can you make a screenshot?

    #8720

    tsttech
    Participant

    Dear Anh,
    Yep its very strange.

    Here is the link to the screen shot.

    https://www.dropbox.com/s/7zvkrtp11gpmrld/metabox-missing-boxes.PNG?dl=0

    If you want to login and test it, I would be happy to send you the log details as its just a test server i am working on.

    Dave

    #8721

    Anh Tran
    Keymaster

    Hi Dave,

    It’s hard to know what the problem is. Please send me an admin account to anhtnt@elightup.com.

    #8732

    Anh Tran
    Keymaster

    Hi Dave,

    Just fixed the bug. Somehow the meta box status (post status) is saved as an empty string, so they don’t show up.

    I fixed by doing a trick: first query all meta boxes with post_type=any to get all the ID. Then go to URL domain.com/wp-admin/post.php?post=ID&action=edit and change the post ID to be able to edit the meta box. Finally, go to tab Settings and set the status to Published.

    Now all meta boxes are visible.

    #8741

    tsttech
    Participant

    Hi Anh,

    Thank you for finding the bug and fixing it. Is this something that I should be worried about in the future?

    Thank you
    Dave

    #8743

    Anh Tran
    Keymaster

    Hi Dave,

    It was probably a bug in the extension when updating the version. I couldn’t replicated it in my localhost. So I think it’s all fine now. BTW, we’re updating the extension soon.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.