Custom Fields
Re-Envisioned
Support General OpenStreetMap problem

  • Creator
    Topic
  • #26922
    Resolved Dan Smith
    Participant

    I've set up a custom post type to display family tombstones on a genealogy site with custom fields. I am wanting to display two openstreetmaps giving address and map location of two cemeteries.
    I added a text custom field named "MapBox One Address", id "mapbox_one_address" giving the address of the cemetery
    I then added an openstreetmap custom field named "MapBox One", id "osm_ij6ndsblkl" with field "Address field*" filled with "mapbox_one_address"
    Added the next two fields identical to the above, only changing the "one" in the identifiers to "two" and id of the openstreetmap as "osm_57k4z23cl5b"
    Added the two addresses on the custom post page and everything displays properly
    Added a two html blocks each inside it's own div on my page to display the two maps side by side using this code:

    First html block:
    <?php
    $args1 = array(
    'width' => '330px',
    'height' => '330px',
    'zoom' => 14,
    'marker' => true,
    );
    echo rwmb_meta( 'osm_ij6ndsblkl', $args1 );

    Second html block:
    <?php
    $args2 = array(
    'width' => '330px',
    'height' => '330px',
    'zoom' => 14,
    'marker' => true,
    );
    echo rwmb_meta( 'osm_57k4z23cl5b', $args2 );
    ?>

    On the front end the first map displays properly with marker and zoom buttons, second map is blank but has the marker while the zoom buttons control the zoom of the first map.

    Any help with this would be greatly appreciated!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Author
    Replies
  • #26932
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi,

    Thanks for your feedback.

    I will inform the development team to check on this case and get back to you later.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.