Custom Fields
Re-Envisioned
Support MB Relationships Relationships suddenly stopped working

  • Creator
    Topic
  • #29180
    Viktor
    Participant

    Hi,
    I have MB AIO and yesterday I set up a relationship from posts to a custom post type. I selected to show the relationship in the "all posts" admin view as a column and then used MB views to display it in Oxygen. Everything worked great until today I noticed it was suddenly not displaying.

    Here I am after hours of troubleshooting with no solution. The relationship shows as a field in the Gutenberg sidebar but the admin column and MB views do not detect any relationship.

    I tried selecting all combinations of posts and custom posts, recreating the relationship and MB view but nothing helps. There are no PHP errors.

    How could I fix this? Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #29183
    Viktor
    Participant

    I played a bit more with it and out of 4 post types, the admin columns work fine on 2 but have the problems described above for the other 2. I really cannot figure out what is going on.

    #29186
    Viktor
    Participant

    It seems the problem is caused by the "exclude from search" option in the custom posts. The same problem as here:
    https://github.com/wpmetabox/mb-relationships/issues/9
    https://github.com/wpmetabox/mb-relationships/issues/39
    What exactly do we need to implement the fix?

    #29195
    Long Nguyen
    Moderator

    Hi,

    Thank you for your feedback.

    We've noticed this issue and report it to the development team. They will ship a fix as soon as possible.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.